Furnizor autorizat de formare profesionala
Centru de evaluare si certificare a competentelor profesionale

calificare • specializare • evaluare
© 2019 - DVC impex s.r.l.
Pagina principala

Despre noi

Cursuri calificare

Evaluare

Galerie

Parteneri

Contact
Cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale

Certificat recunoscut in UE

Plata cursului in rate lunare

Posibilitate de angajare la terminarea cursului

Gratuit suport de curs, consumabile


vezi certificat

CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA - Operator la prepararea produselor zaharoase

Cod COR 816026; cod NC 8276.2.1
Durata de pregatire: 720 ore ( 1/3 teorie; 2/3 practica )
Tip de certificat: de calificare ( vezi model certificat )
Pret: 1300 lei

Certificatul de calificare este insotit de un supliment descriptiv care contine competentele dobandite la curs
Se acorda 10% reducere pentru,elevi,studenti, someri,pensionari, persoane inscrise la al doilea curs

Acte necesare inscrierii la curs:

• Carte de identitate/buletin de identitate ( original si copie )
• Certificat de nastere ( original si copie)
• Certificat de casatorie (pentru persoanele care si-au schimbat numele - original si copie )
• Actul de studiu sau foaie matricola ( original si copie )
• Adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia “apt curs Operator la prepararea produselor zaharoase”

Conditii de acces la curs: se pot inscrie la curs toate persoanele care au de regula invatamant obligatoriu.

- 1958/1959-1960/1961 - 7 clase absolvite;
- 1961/1962-1973/1974 - 8 clase absolvite;
- 1974/1975-1989/1990 - 10 clase absolvite;
- 1990/1991-2002/2003 - 8 clase absolvite;
- 2003/2004-prezent - 10 clase absolvite.

Competentele dobandite la terminarea cursului care se trec pe suplimentul descriptiv atasat certificatului de calificare:

• Comunicarea interactiva la locul de munca
• Desfasurarea activitatii în echipa
• Planificarea si organizarea activitatilor la locul de munca
• Aplicarea normelor igienico-sanitare
• Aplicarea NPM si NPSI
• Perfectionarea profesionala
• Ambalarea si depozitarea produselor zaharoase finite
• Asigurarea necesarului de mateii prime, auxiliare si materiale
• Asigurarea si programarea parametrilor de functionare a instalatiilor si utilajelor din fluxul de fabricatie
• Obtinerea produselor zaharoase finite
• Obtinerea semifabricatelor pentru fabricarea produselor zaharoase
• Pregatirea materiilor prime, auxiliare si a materialelor pentru a fi introduse în fluxul de fabricatie
• Recuperarea deseurilor provenite de la fabricarea produselor zaharoase